3 Mayıs 2011 Salı

Tekzen Yapı Market Müşteri Öneri ve Şikayetleri

Tekzen Yapı Market Müşteri şikayetleri ve Önerileri
Tekzen firmasına ait şikayet ve önerilerinizi bu konu altına "yorum" yaparak paylaşa bilirsiniz...

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Z.burnu Tekzen'den nisan 2011 de portmanto aldım. Arabamla götürdüm ve montajını da kendim yapabileceğim için nakliye ve montaj hizmeti almadım.
Ancak evime varıp kapalı paket şeklinde satılan ürünü açıp kurmaya başladığımda farkettim ki bazı parçalar sisteme uyumsuz. Arka platformun zeminde geçme oluğu açılmamış, çekmecelerin olukları plakaya göre dar açılmış ve geçmiyor.
Yani demek istediğim; madem kapalı paken bir ürün satıyosun şunun kontrollerini düzgün yapın da müşteriye verin. Biz bu durumlarla karşılaşmak zorunda değiliz veya mecburet ücretli montaj hizmetini de almak zorunda değiliz...

Adsız dedi ki...

Kayseri tekzen'den 23.06.2011 tarihinde ihtiyacım olan bir takım ürnleri almak üzre yapı marketinize geldim.Bana 500 Tl.ve yukarısında ürün satın almam doğrultusunda nakliye işlemlerinin taraflarından yapılacağını beyan ettiler,alış verişimi tamamladım 850 tl tutarında malzeme aldım faturamı yaptırdım.ödeme esnasında kasiyere üçreti ödeme sırasında nakliye işlemlerini yapamıyacaklarını söylediler yetkili birini istedim durumu anlattım böyle şey olurmu dedim.Fakat sayın yetkili maalesef bize yardımcı olmayı bırakın hiç etik olmayan bir durumla ister al istersen alma gibi kabaca tavrı ile karşı karşıya bıraktı bizi bizde malesef o kadar emek verip aldığımız malzemeleri geri bırakmak zorunda kaldık kendi arabama yerleştire bilse idim alıp götürecektim olmadı yanımda eşim komşularım bu olaya şahit oldular.Şimdi sizlere soruyorum bu yaptıgınız doğrumu nasıl bir ticari anlayışdır...?

Unknown dedi ki...

Bugün yasadim dun aldigimiz urunu bugun anlatilan gibi olmadigi icin degistirmek icin gittik ,urunde boya tabancasi 380 tl ,calisanlar suratlarini burustura burustura urune baktilar vay efendim bunu denemisiz,suyla denicekmisiz bende su tabancasi almadim ve urun tertemiz ,bahane bulcaklar ya!sonuc hicbirsey !Kastamonu Tekzen magzasindan asla birsey almam,alanada aldirmam bu kadar net!